Zomervakantie, tijd om na te denken

Zodra je uit de sleur bent, krijg je tijd om na te denken. Als je enkele dagen nodig hebt om je vermoeidheid kwijt te raken. Als het even duurt voordat je je kan ontspannen en van je vakantie gaat genieten. Dan is het tijd voor reflectie. Tijd om te kijken of je werk nog wel bij je past en kijken naar wat je anders zou willen.

 

De voors en tegens

Krijg je energie van werken, of kost het je energie? Ga na of je nog met plezier naar je werk gaat, of je op de juiste plek zit. Of je gewaardeerd wordt. Of je voldoende uitdaging hebt, voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
Zo’n 40 uur per week en dan nog je reistijd, dan is het wel belangrijk dat je op je plek zit. Dat je het naar je zin hebt. En….? Zit je goed? Of is het tijd om te onderzoeken of er een baan is die beter bij je past. Die dichter bij huis is. Die meer uitdaging geeft. In een functie die beter bij je past. Met (om)scholingsmogelijkheden.

Op werkdagen ben ik tot 22.00 telefonisch bereikbaar voor jou, zodat je huidige werkgever niet op te hoogte hoeft te zijn van jouw carrièreplannen.

Opties open houden

Als je merkt dat je baan niet meer bij je past, dan is het zinvol om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Als je dit zoekwerk aan Vandaag Engineering overlaat, dan kun je dat doen zonder dat je huidige baas daarvan op de hoogte is. Discretie vind ik erg belangrijk. Het kan namelijk even duren voordat we de baan in de Techniek vinden waar je wél op je plek zit. Tot die tijd wil je natuurlijk zo prettig mogelijk blijven werken. Dat is ook de reden dat ik ’s avonds tot 22.00 bereikbaar ben.

 

Na de vakantie

Is het bij jou: “Pfff, ik moet weer beginnen.” Of: “Ha, weer aan het werk!” Waar sta je en waar wil je heen?  Gebruik de zomer om na te denken. Vaak spreek je op vakantie andere mensen, waardoor je anders tegen je werk en je mogelijkheden aan gaat kijken. Laat mij jou helpen. Zet mijn kennis en contacten in om een baan te vinden waar jij je happy voelt.

Afhankelijk van je achtergrond, werkervaring, opleidingen, je wensen en verwachtingen bespreken we welke mogelijkheden er zijn en ga ik voor jou op zoek.
Klinkt dat goed? Mail, bel of app mij voor een afspraak, ik help je graag!

Laat een reactie achter

Jouw feedback is belangrijk voor ons. Het emailadres zal niet worden gepubliceerd.

Wachten....