Vandaag helpt jou bij de zoektocht naar de juiste baan in de techniek!

Vandaag Engineering B.V,

Vind je nieuwe baan

Ben je werkzaam in de techniek en toe aan verandering? Of heb je op het moment geen baan? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Als je het gevoel hebt dat je niet op de juiste plek zit, dat er te weinig variatie is, te weinig waardering en/ of  groeimogelijkheden zijn, is het zinvol om eens verder te gaan kijken. Om andere mogelijkheden te onderzoeken, waardoor je de baan kan vinden die bij je past. Waar je elke dag vrolijk naartoe gaat.

 

Vandaag Engineering begeleidt je in dit traject

Tijdens een telefoongesprek maken we een begin door je wensen, werkwijze en mogelijkheden te bespreken. Als ik het gevoel heb dat ik je verder kan helpen, maken we een afspraak. Dit kan indien gewenst buiten kantoortijden. Vandaag stelt uitsluitend kandidaten aan een opdrachtgever voor die op gesprek geweest zijn. Daardoor kan ik voor jou de best passende baan vinden.
Een kandidaat is veel meer dan alleen zijn CV.

Altijd terugkoppeling na een gesprek

Als je op gesprek bent geweest, wil je uiteraard graag weten welke indruk de opdrachtgever van jou heeft gekregen. Daarom bel ik je altijd op om je hierover te informeren. Zowel bij positief nieuws als bij het bericht dat je de baan niet hebt en waarom. Daarnaast hebben we altijd (telefonisch) overleg als ik jou voor wil stellen aan een opdrachtgever.

``Informeren en contact houden maken Vandaag Engineering menselijk.``

Op werkdagen ben ik tot 22.00 telefonisch bereikbaar voor jou! Discretie zorgt ervoor dat je naar een andere baan kan uitkijken, zonder dat je huidige werkgever en collega’s daarvan op de hoogte zijn. Bel of App mij op 06-14487332 om te informeren naar jouw mogelijkheden.

 

Welke technische beroepen?

Vandaag Engineering verzorgt recruitment op alle functieniveaus voor bedrijven in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, ICT of civiele techniek. Voor deze ondernemingen zoek ik ambitieuze kandidaten die groeimogelijkheden zien binnen de beveiligingstechniek, energietechniek, meet- en regeltechniek, laag-, midden- en hoogspanning, infratechniek, gebouwgebonden installaties, civiele techniek, verkeersmanagement, data-en telecommunicatie, technische automatisering, toegangscontrolesystemen, brandmeldinstallaties, kasten- en paneelbouw.

Denk daarbij aan de functies:

Baan

  • Zelfstandig technicus
  • Service & onderhoudsmonteur
  • Hard- en software engineer
  • Tekenaar
  • Werkvoorbereider
  • Projectleider
  • etc.

Het maken van de juiste combinaties, zorgt voor tevreden werknemers en werkgevers

 

Vandaag kent de opdrachtgever

Omdat er in een vacature slechts een deel van de wensen staan waar de kandidaat aan moet voldoen, ga ik altijd naar het bedrijf toe om deze wensen verder uit te vragen. Iedere onderneming heeft zijn eigen sfeer, cultuur en werkwijze. Het ene bedrijf werkt bijvoorbeeld heel strikt volgens vaste patronen, terwijl een ander bedrijf juist veel initiatief verlangt van zijn werknemers. Uiteraard moet de kandidaten de juiste technische kennis en skills hebben, maar je kan alleen de juiste match maken als je die andere zaken meeneemt.

 

Voorbereiden op het eerste gesprek

Door de persoonlijke werkwijze  van Vandaag, wordt er slechts 1, soms 2 kandidaten voorgesteld aan de werkgever met een vacature. Om dit gesprek optimaal te laten verlopen, help ik je met de voorbereidingen.

 

Effectieve CV

Heb je een technisch vakgebied? Heb je een CV? Is je deze verouderd? Of heb je er geen?
En… wordt je uitgenodigd voor een gesprek? Laat mij je helpen om je persoonsgegevens te optimaliseren met de CV scan of met het opstellen van je CV. Helemaal gratis! Doordat ik duizenden CV´s onder ogen heb gehad en aan opdrachtgevers voorgelegd heb, weet ik wat werkt. Ik weet waar op gelet wordt, waar opdrachtgevers zich aan ergeren en waardoor ze een positief gevoel over houden aan degene achter de persoonsomschrijving.

Regelmatig krijg ik een CV onder ogen waarmee ik de kandidaat in eerste instantie ongeschikt zou inschatten. Als ik deze kandidaat dan opbel, blijkt mijn eerste indruk totaal verkeerd! Vandaar dat ik besloten heb om deze groep werkzoekenden te helpen om hun kansen te vergroten.

Doorgaans heb ik meer vacatures dan geschikte kandidaten: nóg een reden om ervoor te zorgen dat je een effectieve CV hebt!

 

Als je aan het werk bent in je nieuwe baan

De begeleiding blijft doorgaan. Zowel met jou als met je werkgever blijf ik contact houden, zodat kleine obstakels direct aangepakt kunnen worden.

 

Wil je weten hoe Vandaag je kan helpen met het vinden van de baan in de techniek die bij je past? Mail, App of bel mij Vandaag nog. Op werkdagen ben ik tot 22:00 uur bereikbaar op 06-14487332.

``Neem de volgende stap in je carrière en ga zingend naar je werk.``