Vandaag helpt jou bij de zoektocht naar de juiste kandidaten!

Vandaag Engineering B.V,

Vind de juiste Vakspecialist

Om optimaal te kunnen ondernemen, heb je een team van vakmensen nodig die prettig met elkaar samenwerken. Als je een nieuwe medewerker nodig hebt, wil je zo snel mogelijk dat die vacature ingevuld wordt, zonder dat het je veel tijd kost.
Het vinden van de kandidaat die zowel het werk goed uit kan voeren als binnen het team en de bedrijfscultuur past, is een flinke klus. Een klus die ik je graag uit handen neem, waarbij ik mijn netwerk en vaardigheden inzet om de juiste werknemer voor je te vinden.
Daarnaast kan ik je helpen op basis van detachering, om snel een tijdelijke specialist te vinden. Bijvoorbeeld om de werkzaamheden van een zieke werknemer uit te voeren of om een project af te ronden.

Een goede CV is slechts het begin. Het gaat om de persoon áchter de CV. Wat is zijn werkwijze, welke kwaliteiten heeft hij op technisch en op sociaal gebied. Oftewel: hoe zijn zijn softskills.

 

Ontzorgen

Blog2Om op zoek te kunnen naar de best passende vakspecialist voor jouw vacature, heb ik eerst achtergrondinformatie nodig. Daarom kom ik langs om zoveel mogelijk te weten te komen over de werkzaamheden, de verwachtingen en het team waarin de kandidaat komt te werken.
Door mijn technische kennis en ervaring heb ik snel inzicht wat de werkzaamheden inhouden. De sfeer, de ziel van het bedrijf bepaald welk type persoon ik aan je voorstel. Vervolgens ga ik op zoek naar de technisch specialist die het best in dit plaatje past.

Voordat ik een kandidaat opneem in mijn bestand, heb ik hem of haar eerst gezien en gesproken. Daardoor weet ik veel meer over hen dan dat er in hun CV staat en kan ik veel beter beoordelen wie goed in de gevraagde functie past. Vervolgens stel ik één, hooguit twee geschikte kandidaten aan je voor.
Uiteraard kan het zijn dat er geen klik is, in dat geval ga ik verder voor je op zoek.

Lees wat collega werkgevers over de werkwijze van Vandaag zeggen.

``Vandaag Engineering bezorgt je zogezegd de krenten uit de pap``

Begeleiden

Nadat een vakspecialist bij je aan het werk is gegaan, blijf ik zowel met jou als met de kandidaat contact houden. Door te praten over de verwachtingen en werkwijze, verloopt het aanpassen sneller en beter.
Daarnaast voer ik het gesprek als een geplaatste kandidaat ontslagen moet worden. Op die manier kan ik hem/haar dan meteen inzicht geven in de mogelijkheden en de kansen op ander passend werk.

 

Kandidatenbestand

Het bestand van Vandaag Engineering bevat technische vakmensen op ieder niveau en op elk gebied. Een deel van hen zoekt ander werk vanuit een baan. Zij hebben doorgaans geen haast, maar wachten op een geschikte baan waarin zij verder kunnen groeien.
Een deel van de kandidaten uit mijn bestand heeft geen of een tijdelijke baan. Uiteraard zijn zij al geholpen met tijdelijk werk, maar het liefst plaats ik ze in een werkomgeving met de uitzicht op vast werk.

 

Toegevoegde waarde

De persoonlijke aanpak vergroot het voorspelbare succes enorm. Je hebt één aanspreekpunt: een ondernemer met technische kennis, mensenkennis en een groot netwerk van technische specialisten op elk niveau. Doordat we dezelfde taal spreken, is het mij snel duidelijk waar je naar op zoek bent.

Voor continuïteit binnen je bedrijf kan het voorkomen dat je snel een nieuwe werknemer nodig hebt. Het is prettig als er dan vlot een geschikte kandidaat beschikbaar is die zijn vak verstaat en binnen je bedrijfscultuur past.

 

Wil je de meest geschikte vakspecialist voor je vacature, zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn? Bel/ App mij op 06-14487332, of mail mij Vandaag nog. Op werkdagen ben ik tot 22.00 bereikbaar.  

``Vandaag levert je de vakspecialist die het best bij de werkwijze van je onderneming past``