Vandaag helpt jou bij de zoektocht naar de juiste kandidaten!

Vandaag Engineering B.V,

Kandidaten en Opdrachtgevers aan het woord

Lees de ervaringen van kandidaten en opdrachtgevers die voor en met Vandaag Engineering werken. Het weerspiegelt de werkwijze van Jeroen.
Op zoek gaan naar een (andere) baan of een geschikte (tijdelijke) werknemer is een vak apart. Laat mij je hierbij helpen. Wellicht kunnen woorden van anderen je overtuigen om deze stap te nemen:

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan en nadat ik net een sollicitatiegesprek had gehad bij een bedrijf dat mij toch te groot leek, kwam ik een vacature van Jeroen tegen die mij interessant leek. Omdat ik enkele vragen had, heb ik Jeroen gebeld. Dit was meteen een prettig gesprek. Na enkele vervolggesprekken en mails, heeft dit geresulteerd in een sollicitatiegesprek en een baan bij de Vest. Ik zit hier helemaal op mijn plek. Het is precies waar ik thuis hoor. Jeroen heeft mij in het hele proces begeleid en geholpen. Het is een goede vent die doet wat hij zegt. De functie is precies zoals het staat omschreven. Jeroen heeft het niet mooier gemaakt dan dat het is. Technici die op zoek zijn naar een baan geef ik graag de tip om de vacatures van Vandaag in de gaten te houden. Als je op zoek bent naar een job op het technische vlak, dan is het zeker waardevol om eens met Jeroen te contacten. Wanneer hij geen passende vacature voor je heeft, doet hij zijn best om toch een passende job voor je te vinden. Vandaag Engineering is absoluut een aanrader. Je weet wat je aan Jeroen hebt. Hij geeft duidelijke uitleg en is heel betrokken. 

“Jeroen is een goede vent die doet wat hij zegt”
Ulrich Gabeler

Vandaag Engineering heeft de HR functie bij de Veste Projecten overgenomen en een selectie gemaakt voor kandidaten op het gebied van projectmanagement en afbouw. Door een goede inventarisatie van de vraagstelling, heeft Jeroen inzicht gekregen in de organisatie: familiebedrijf, korte slagen, compact. Daarop heeft hij geselecteerd, zodat in één keer de juiste personen voorgesteld konden worden. Zij zijn inmiddels naar volle tevredenheid aan het werk. Na het plaatsen van de kandidaten, houdt Jeroen wekelijks contact met hen, zodat hij feedback krijgt. Ik spreek hem ook wekelijks, waardoor wij alles goed kunnen afstemmen. Inmiddels kijkt hij met een schuin oog al naar hetgeen wij nog nodig hebben. Doordat hij zo goed contact houdt, weet hij wat er speelt en kan hij daarop anticiperen. Voor de Vest Projecten is het gebruik van Vandaag Engineering optimaal, omdat wij zelf niet die tijd hoeven te investeren om op zoek te gaan naar de juiste kandidaten. Vandaag Engineering neemt dat volledig uit handen. 

“Direct met de juiste kandidaat aan tafel”
Sasja Fransen, de Vest Projecten

Jeroen kan werkgevers en werknemers op een hele goede manier op elkaar aan laten sluiten. Hierdoor is er tijdens de sollicitatie meestal al een redelijke klik. Je past niet alleen bij de baan, maar ook bij de werkgever. Jeroen is gewoon goed in z’n vak.Als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de techniek of een nieuwe uitdaging, dan doe je er goed aan om contact met Vandaag Engineering op te nemen. Mede door de prettige werkwijze, zijn grote netwerk en persoonlijke benadering is het een goede partij om iets voor je te kunnen betekenen. Jeroen heeft kennis van de markt en jarenlange ervaring. Dat zijn grote pluspunten.De benaderbaarheid en openheid zijn heel prettig. Jeroen helpt en adviseert. Het is goed om met hem te sparren. Met name toen de vooruitzichten in mijn vorige baan slechter werden, hebben we elkaar regelmatig gesproken. Met een leuke baan als resultaat. 

“Jeroen is gewoon goed in z’n vak”
Bauke Sletering

Jeroen is kundig, vriendelijk en prettig in de omgang. Naast het zoeken van de juiste kandidaat, begeleidt Jeroen werknemers waar wij afscheid van moeten nemen. Hij steekt veel energie in het contact met opdrachtgevers en kandidaten en schakelt snel. Als persoon klikt het, hij is betrouwbaar en heeft een goed specialistisch netwerk. Dat is heel belangrijk in een markt waar gedegen technisch personeel schaars is. 

“Specialistisch netwerk”
Gerben Sikkes, Hefas Branddetectie

Werken voor Vandaag Engineering bevalt mij uitstekend. Ik heb nog nooit een betere baas gehad dan Jeroen. Hij is echt menselijk. Naast belangstelling voor het werk, heeft hij belangstelling voor de persoon achter het werk. Dat vind ik heel erg belangrijk. Hij is altijd bereid om je te woord te staan en gaat zelfs mee op sollicitatiegesprek.Ik ben 56 en het lukt Jeroen toch om elke keer werk te vinden dat bij mij past qua functie en niveau. Uitgezonderd een enkele korte klus, maar dat is in goed overleg gegaan. Nu ben ik uitgezonden bij een firma waar ik al eerder voor gewerkt heb en waar het prima klikt. Jeroen wist dat en heeft mij hier nogmaals geplaatst. Er wordt inmiddels gesproken over een vaste aanstelling.Kandidaten van Vandaag Engineering kan ik het volgende advies meegeven: ga in gesprek en wees eerlijk tegen Jeroen. Hij is ook eerlijk tegen jou. Hij staat open voor zaken waarbij jij twijfelt of je ze wel moet vertellen. Deze zaken blijven tussen jou en Jeroen, er wordt vertrouwelijk met de informatie omgesprongen.Je wordt een deel van de familie. Ik heb diverse collega’s doorverwezen naar Vandaag en wordt daar steevast uitgebreid voor bedankt. Je ziet duidelijk verschil als Jeroen langs komt op het werk of als iemand van een ander detacheringsbureau langskomt. Jeroen groet iedereen en neemt regelmatig iets lekkers mee voor bij de koffie, terwijl je bij de anderen genegeerd wordt als je niet door hen uitgezonden bent. Daarin zie je al het verschil.

“Een aanrader voor technische werkzoekenden”
Ron Pronk

Vandaag Engineering is een prima bedrijf. Jeroen is een goede kerel met een hart. Hij komt zijn afspraken na. Je bent geen nummer maar meer een collega. Je kan alles met hem bespreken. Vandaag Engineering is een aanbeveling voor mensen die op zoek zijn naar een passende technische baan. Je wordt geplaatst in je vakgebied: Als je storingsmonteur bent, dan ga je als storingsmonteur aan het werk. Je wordt gedetacheerd in de functie waar je geschikt voor bent. Dat heb ik vaak anders meegemaakt!Ik zie geen verbeterpunten: Jeroen is heel menselijk. Problemen worden opgelost. Als hij zegt dat hij belt, dan belt hij. Bij ziekte laat hij je niet vallen, maar blijft hij contact houden en komt langs. Hij komt op kraambezoek. Kortom: hij geeft om je als persoon. Het is een prima kerel. Bedrijven waar ik via Jeroen voor gewerkt heb, zijn ook steevast erg enthousiast over hem. Aan het einde van een project worden wij (gedetacheerden van Vandaag) 9 van de 10 keer gereserveerd voor als er weer een klus aankomt. Ze willen specifiek weer mensen van Jeroen hebben.Ik ben erg tevreden en ik ben Jeroen erg dankbaar. Elke dag ga ik vrolijk naar het werk.

“Elke dag ga ik vrolijk naar het werk”
Samir El Boujadaini

Het bevalt gewoon heel goed. Als een van de weinigen is Jeroen écht betrokken. Hij verdiept zich in het bedrijf en levert goede mensen die hun vak verstaan en binnen ons team passen. Door gedegen voorwerk, zijn er geen onaangename verrassingen tijdens het eerste gesprek met een kandidaat. Wij plaatsen zeker 90% van de door Jeroen aangedragen vakmensen. Ik hoop dat we nog heel lang op deze manier zaken kunnen doen.

“Mensen die hun vak verstaan”
Peter van der Perk, Van der Perk Beveiligingstechniek B.V.

Vandaag Engineering is een betrouwbare partner. Ik kan voor de 100% van Jeroen op aan. De mensen die via Jeroen bij ons werken, zijn stuk voor stuk vaklui. Zonder er een seconde over na te hoeven denken, neem ik ze zo in vaste dienst. Ze passen naadloos in het team en zijn ze vanaf dag 1 een Feenstra. Vaste medewerkers kunnen de Vandaag mensen niet feilloos aanwijzen, dat zegt genoeg. Niets dan lof voor Jeroen. Hij is een gedreven man. Met name de screening is optimaal. Jeroen snapt het belang van de juiste man (vrouw) vinden voor de baan én de onderneming.

“Betrouwbare partner”
Esmond van der Waal, Feenstra (Beveiliging) B.V.

Jeroen is in meerdere opzichten onderscheidend. Ten eerste in de begeleiding van de kandidaten. Het profiel klopt altijd bij de sollicitant. Hij blijft de werkzaamheden na plaatsing volgen en zoekt oplossingen waar nodig. Hij wil de plaatsing tot een succes maken en geeft goede aftersales met veel interesse en aandacht. Alles is bespreekbaar. Hij is betrouwbaar, zorgt voor continuïteit en komt zijn afspraken na. Kortom: Jeroen is prettig als mens en om zaken mee te doen.

“Onderscheidend”
Jeroen van de Pavert, Van de Pavert Beveiliging.

Hoe ik bij Vandaag gekomen ben, dat is wel een mooi verhaal: nadat ik mijn CV op Internet gezet had, kreeg ik een telefoontje van Jeroen. Het klikte eigenlijk al meteen. Kort daarna hebben we een kopje koffie gedronken op kantoor en nam Jeroen mij mee voor een sollicitatiegesprek. Ik liep daar weg met het gevoel: “Deze baan wil ik écht graag hebben!” Een uur na dat gesprek kreeg ik al een telefoontje en kon ik aan de slag. Het was net een achtbaan! Het klikt goed met mijn opdrachtgever en met mijn collega’s. Ik heb het enorm naar mijn zin en ben Jeroen erg dankbaar dat hij contact met mij opgenomen heeft.Ik kan het iedereen die op zoek is naar een baan in de techniek aanbevelen om contact op te nemen met Vandaag Engineering. Ik vind de werkwijze heel prettig. Jeroen heeft de kennis om al in zeer korte tijd een goede indruk te krijgen van mensen. Met deze informatie maakt hij de koppeling met de juiste werkgever. Daarbij is Jeroen erg attent. Hij belt regelmatig om te vragen hoe het gaat en als je een vraag hebt, wordt deze snel beantwoord.Jeroen heeft voor mij de baan gevonden die bij mij past. Ik ben een blij mens.

“De Vandaag Achtbaan”
Herbert Brazil