Recruitment verhalen uit de praktijk deel 3

In deze serie waarin ik de meerwaarde van recruitment laat zien, mag het verhaal van Theo niet ontbreken. Hij heeft het prima voor elkaar en werkt precies zoals hij dat prettig vindt.

Het verhaal van Theo
“Theo moet nog een paar jaar werken, dan gaat hij met pensioen. Dat is hem overigens helemaal niet aan te zien. Hij is vitaal, wandelt, fietst graag, rijdt motor. Theo woont in Brabant. Sinds 2012 werkt hij bij Vandaag Engineering. Ik ken hem dus al geruime tijd.”

Kasten- en paneelbouw
Hard werken loont. Het zorgt voor werkgevers die je graag inhuren. “Theo is een loyale hardwerkende man met als specialisatie kasten- en paneelbouw. In de loop der jaren heeft hij 6 opdrachtgevers om zich heen verzameld waar hij altijd terecht kan. Hij vindt die afwisseling in het werk leuk. Zo werkt hij op het ene moment aan een een project in Sliedrecht en het andere moment aan een project in Spakenburg. Afstand maakt voor hem niet uit. Opdrachtgevers en klanten lopen met hem weg. Hij is van de oude stempel en weet van aanpakken. Je kan op hem bouwen. Hij blijft niet thuis bij een kuchje. Dat alles zorgt ervoor dat hij nooit zonder werk zit.”

Met vakmanschap en de juiste instelling kunnen er veel deuren voor je open gaan.

Vitaal
“Als je als oudere vitale werknemer de juiste instelling, sociale eigenschappen en vakmanschap hebt, is er vaak nog voldoende werk te vinden. Dit is daar een prima voorbeeld van. Theo is in ieder geval een loyale en waardevolle medewerker.”

Ben jij ook vitaal, heb je de juiste instelling, sociale eigenschappen en vakmanschap? Neem dan Vandaag nog contact met mij op. Op werkdagen ben ik tot 22:00 uur bereikbaar op 06-14487332.

Laat een reactie achter

Jouw feedback is belangrijk voor ons. Het emailadres zal niet worden gepubliceerd.

Wachten....