Over Vandaag

“Voordat je de beslissing neemt om met Vandaag Engineering in zee te gaan, hetzij als opdrachtgever, hetzij als kandidaat, neem ik aan dat je meer wilt weten over degene achter dit bedrijf. Daarom zal ik een beknopte beschrijving geven van mijn werkervaring en daarbij aangeven wat ik belangrijk vind.”

 

Mensenkennis en ICT

“Nadat ik de Hotelschool afgerond heb, ben ik in de horeca gaan werken: een goede leerschool om mensenkennis op te doen. Daarna ben ik de techniek ingerold doordat ik gevraagd werd om als programmeur voor een softwarebedrijf te gaan werken. Na een opleiding heb ik als softwareprogrammeur, systeem- en netwerkbeheerder en business consultant gewerkt bij onder andere Delta Lloyd, Unilever en de Provincie Noord-Holland. Het paste perfect bij mijn passie voor techniek.”

 

Detachering                                                      

Via een kennis heb ik de overstap gemaakt naar een snel groeiend detacheringsbureau. Begonnen als gedetacheerde, heb ik gewerkt als accountmanager en ben ik opgeklommen tot directeur HRM. Later ben ik doorgegroeid tot algemeen directeur.
Bij dit kantoor waren persoonlijke benadering en gezellige sfeer heel belangrijk. Dat ging zelfs zo ver dat er een dartbord en tafelvoetbalspel stond. Doordat kandidaten regelmatig op kantoor te vinden waren, leerden wij ze heel goed kennen. Hierdoor konden wij ze optimaal matchen met de opdrachtgevers, waardoor ze een baan kregen die écht bij hen paste.
Bij Vandaag Engineering heb ik geen dartbord en tafelvoetbalspel staan, maar ik heb wel geleerd hoe belangrijk het is om contact te blijven houden met kandidaten.”

 

De start van Vandaag Engineering

“Om een lang verhaal kort te maken: in 2011 heb ik Vandaag Engineering opgestart. Dit heeft mij de vrijheid gegeven om te werken volgens mijn normen en waarden, waarbij vertrouwen en samenwerken de sleutelwoorden zijn.”

 

Passie voor techniek

“Techniek heeft altijd al mijn interesse gehad en dat is alleen maar meer geworden na mijn ICT opleiding en werkzaamheden daarna. Nieuwe ontwikkelingen en nieuws over gadgets volg ik graag. Daarnaast heb ik veel geleerd van mijn gesprekken met sollicitanten, opdrachtgevers en medewerkers. Ik weet waar jullie het over hebben en wat het werk inhoudt.”

 

Vandaag Engineering

Mooiste werk van de wereld

“Het is toch prachtig als je mensen kan helpen om een stap vooruit te maken? Dat je mensen aan een passende baan kan helpen?
Er zijn heel veel mensen die werk hebben, maar het niet naar hun zin hebben. Vaak komt dat doordat ze geen doorgroeimogelijkheden hebben, niet geholpen worden om zich verder te ontwikkelen of het niet klikt met collega’s. Dit geeft stress en heeft direct weerslag op de gezondheid. Het is prachtig om een baan voor hen te vinden waar ze elke dag met plezier naartoe gaan.”

 

 

“Als ze zeggen: “Jeroen dat hebben we samen mooi gedaan,” dan kan mijn dag niet meer kapot!”

Jeroen Rombouts