Nuttige Tips als je van Baan wilt Veranderen

.

Op dit moment vindt er veel beweging plaats in de markt. De laatste jaren was men blij als men een baan had. Men bleef angstvallig zitten waar hij zat, ook als hij het niet naar de zin had. Ondanks dat er geen uitdaging in de werkzaamheden zat, er geen doorgroeimogelijkheden waren en de werkdruk steeds hoger werd.

.

Zoeken vanuit zekerheid

Je ziet nu dat mensen vanuit deze veilige omgeving, hun huidige baan, op zoek gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Dat ze werk zoeken dat beter aansluit op hun opleiding en kennisniveau. Dat ze dichter bij huis willen werken. Dat ze willen doen waar ze goed in zijn en waar ze zich prettig bij voelen. Herken je dit?

.

Rustig zoeken

Een baan vinden die aan veel van je wensen voldoet, die écht bij je past. Het kan wel enige tijd duren voordat je die gevonden hebt. Als collega’s of je werkgever weten dat je weg wilt, dan kan het zijn dat ze je anders gaan behandelen, dat bepaalde zaken aan je neus voorbij gaan. Het is doorgaans prettiger om onopvallend op zoek te kunnen gaan.

.

Op werkdagen ben ik tot 22.00 telefonisch bereikbaar voor jou, zodat je huidige werkgever niet op te hoogte hoeft te zijn van jouw carrièreplannen.

Zoeken met behulp van Vandaag Engineering

Een baan zoeken, ik kan je in dit hele traject begeleiden. Daarbij bekijk ik eerst of er aanpassingen mogelijk zijn in de huidige werksfeer waardoor er niet van baan gewisseld hoeft te worden. Wat heb je eraan gedaan, wat zou je kunnen doen om bij je huidige baas te willen blijven.
Als blijkt dat het spreekwoordelijke emmertje echt helemaal vol zit, dat je er echt alles aan gedaan hebt, dan kunnen we de volgende stap gaan maken.

Dit eerste gesprek is de basis van het vertrouwen waarop ik met jou samen wil werken. Dat we commitment houden met elkaar. Het is mooi als ik direct volgende week iets voor je heb, maar het kan ook nog 4 á 5 maanden duren. Maar áls ik iets heb, dan is het iets wat een voorspelbaar succes zal worden. Waarbij je een prima match vormt met de onderneming, de werkzaamheden en alles daaromheen.
Dát is de kwaliteit die ik wil realiseren. Ik ga jou niet even snel ergens plaatsen, waardoor je na 2 maanden weer op de stoep staat voor een andere baan. Daar zijn zowel de opdrachtgever als jij niet mee geholpen.

.

Op zoek naar je Marktwaarde

Een belangrijk punt bij je zoektocht is een reële kijk op je salaris. Weet je wat een normaal salaris is die bij jouw opleidingsniveau en jouw functie past? En ben je bereid om een stapje terug te doen in salaris om te gaan werken voor een bedrijf en in een functie waar je veel beter op je plek zit? Waar je waarschijnlijk na enige tijd meer zal gaan verdienen doordat je bijleert of omdat je doorgroeit?
Verandering van werk kan je zo veel opleveren. Plezier in je werk, opleidingen, fijne collega’s, minder reistijd. Soms is het eerst investeren, laten zien wat je kan en daarna pas financieel groeien. Ik zorg ervoor dat van tevoren helder is wat de mogelijkheden hierin zijn. Veel opdrachtgevers ken ik al enkele jaren, waardoor ik weet welke groei eerder geplaatste kandidaten hebben gerealiseerd.

.

Vandaag op Zoek

Laat mij jou helpen bij het vinden van de baan die écht bij je past. Samen gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.
Mail, App of bel mij Vandaag nog. Op werkdagen ben ik tot 22:00 uur bereikbaar op 06-14487332.

.

2 Reacties

op Nuttige Tips als je van Baan wilt Veranderen.
  1. |

    Er is inderdaad veel verandering in de markt de laatste tijd. Handige tips in dit bericht!

  2. |

    Informatief stuk, ik heb de pagina gebookmarkt.

Laat een reactie achter

Jouw feedback is belangrijk voor ons. Het emailadres zal niet worden gepubliceerd.

Wachten....